S.P.J. (Stanny) Schapendonk MBA Directeur/Eigenaar

Met bijna twintig jaar ervaring bij een aantal toonaangevende projectorganisaties in het midden- en grootbedrijf in de technische dienstverlening, infra-, energie-, bouw- en installatiebranche, zet ik mijn jarenlange ervaring en expertise nu met veel enthousiasme in om er namens 2-ACES voor te zorgen dat opdrachtgevers en managers bij projectorganisaties rustiger kunnen slapen.

2-ACES draagt er namelijk zorg voor dat projectmedewerkers van deze opdrachtgevers meer grip krijgen op de projecten, waardoor deze transparant, beheersbaar en voorspelbaar worden gerealiseerd. Dit doen we door middel van scans, audits, analyses, adviezen, artikelen, lezingen, coaching, training en implementatie van verbetertrajecten.

Mijn functies in het verleden waren met name gericht op financieel en algemeen management. Als ‘spin in ’t web’ was ik bij de meest uiteenlopende projecten altijd nauw betrokken bij acquisitie, beoordeling/risico-inschatting, ontwikkeling, implementatie en uitvoering. In mijn werkervaring spelen mensen, projecten en verbetertrajecten altijd een grote rol.